ARKIV

VIKTIG INFORMATION!!

2020-03-13

Hej!

Det finns nu okontrollerad spridning av Coronaviruset i Sverige. Det är svårt att få en exakt överblick av hur allvarligt det är, men det ser åtminstone inte ljust ut.

Som en följd av detta har Gert Igheden (Ordförande), med stöd av styrelsen, tagit ett ordförandebeslut att vi från måndag 16/3 och 14 dagar framåt enbart tillåter kansliverksamhet på Paraplyet.

Det vill säga alla cirklar och andra aktiviteter ställs in under minst två veckor.

Vi återkommer med närmare besked om det blir någon förändring.

Vänligen

Föreningen Paraplyets Styrelse.

Kansliet håller stängt tillsvidare.

2020-03-23

Paraplyets styrelse har fattat ett beslut:

Alla våra lokaler kommer att vara stängda fram till den 31 maj. Vi återkommer med besked om det skulle blir någon förändring. Under den tiden kan ni fortfarande nå oss via mail.

Vid brådskande ärende vill jag be er att ni vänder er till vår Ordförande Gert Igheden. Honom når ni på mobil nr: 070-8494061.

Ni kan följa utvecklingen här på vår hemsida där vi uppdaterar allt nytt som rör oss.

Hoppas att vi snart ses igen, ta hand om varandra.

MVH Paraplyets Styrelsen.

Annorlunda Valborg.

2020-04-30

År 2020, ett år vi definitivt inte kommer glömma på ett bra tag.

Ett år där allt har förändrats. De saker som vi tog för en självklarhet, helt plötsligt inte är det längre.

Ett år där vi får avstå från att kunna tacka en vän med en kram, till att istället få göra detta på distans via ett telefon samtal. Mycket har förändrats och det kommer förbli så ett bra tag framöver.

Viktigast nu är att vi håller oss till de rekommendationer som vi har fått från folkhälsomyndigheterna och att vi undviker fester och bilda folksamlingar.

Vi på Paraplyet önskar er en fin Valborg och en trevlig 1 maj. Hoppas att vi ses inom en snar framtid, ta hand om er.

Tipsrunda och grillning den 25/6, är nu fullbokad.

Gäller endast för våra kansli/skåps föreningar.

Trevligheter med Paraplyet

Doften av grillad korv och ljudet av skratt i bakgrunden var några av de upplevelser man kunde njuta av igår.

Den efter längtad återträffen med Paraplyets medlemmar blev en succé.

Det bjöds på vackert väder, glatt humör, grillning, fika samt en tipsrunda.

Vi vill tacka er alla som visade intresse för vårt lilla evenemang och inte minst ett stort tack till er alla som fick denna dag att bli så lyckad.